Facebook Twitter

Betamax

Auteur Niels Carels
ISBN 97890551558317
Verschijningsdatum 26-6-2007
Prijs € 17,90
Bindwijze Paperback
 

Betamax vertelt het spannende verhaal van vijf jonge mensen die zonder het te weten met elkaar verbonden zijn door een geheimzinnige gebeurtenis uit het verleden. Allemaal kennen ze een rusteloos leven. Ze laten zich leiden door hedonisme en het ritme van de stad. In een land dat van slag is proberen ze te ontdekken hoe ze zich verhouden tot de donkere kanten van hun bestaan.

Een onverwachtse televisie-uitzending brengt grote veranderingen. Zonder dat ze het weten  zijn de vijf gevolgd door een televisiejournaliste die vastbesloten is de waarheid aan het licht te brengen en commercieel uit te buiten. Alle vijf worden ze gedwongen hun verleden onder ogen te zien – wat extreme consequenties heeft, niet alleen voor hen.

Een Betamaxtape, een Japanse filmregisseur, een vreemd hotel in Zuid-Frankrijk en een subtropisch zwemparadijs zijn de ingrediënten van deze psychologische roman met thrillerelementen die in een gewogen stijl het grimmige met het gevoelige samenvlecht en humor en onvervalste horror naast elkaar zet.