Facebook Twitter

De Penderwicks

Auteur Jeanne Birdsall
ISBN 9789055158478
Verschijningsdatum 29-6-2007
Prijs € 12,50
Bindwijze Paperback
 

Vertaald uit het Engels door Marijke Koekoek en Susan Ridder

'Wanneer ons verhaal begint, is Batty nog maar vier jaar. Rosalind is twaalf, Skye elf en Jane tien. Ze zitten met meneer Penderwick en Hond in de auto. Ze zijn op weg naar Arundel en helaas zijn ze verdwaald.'

Deze zomer wacht de vier zusjes Penderwick een geweldige verrassing: een vakantie op het wonderschone landgoed Arundel. Al gauw zijn ze druk bezig de zomerse magie van de uitgestrekte tuinen van Arundel te ontdekken, net als de met schatten gevulde zolder, de tamme konijnen en de kokkin die de lekkerste cake van Massachusetts maakt. Maar hun beste ontdekking is Jeffrey Tifton, de zoon van Arundels vrouw des huizes, die de perfecte metgezel voor hun avonturen blijkt te zijn.

De hardvochtige, naargeestige mevrouw Tifton zelf is helaas minder blij met de Penderwicks en waarschuwt de nieuwe vrienden om niet in de problemen te geraken. Dat beloven ze plechtig – maar zijn ze ook van plan zich aan deze belofte te houden? Eén ding is zeker: het zal voor de zusjes Penderwick een onvergetelijke zomer worden!