Facebook Twitter

Hoor wie klopt daar geld uit mijn zak

Auteur Marieke Henselmans
ISBN 9789055157532
Verschijningsdatum 1-11-2006
Prijs € 9,90
Bindwijze Paperback
 

De laatste creditcarduitgaven van de zomervakantie zijn nog niet afgeboekt of de eerste pepernoten duiken al op in de schappen van de supermarkt. Nee hè? We gaan op volle kracht het dure seizoen tegemoet.

Gelukkig weet Nederlands favoriete besparingsdeskundige Marieke Henselmans altijd raad. Juist in de dure wintermaanden valt er namelijk heel veel te besparen. Zij laat op haar welbekende luchtige, pragmatische manier zien hoe je dat doet.

Vier kerst en sinterklaas, Sint Maarten en Valentijn warmhartig en betaalbaar, met lieve cadeautjes en prachtige gedichten. Ga voordelig wintersporten of sla een keer over en gebruik die tijd om je geldzaken op orde te brengen. Er valt genoeg andere winterpret te beleven die voordelig of zelfs gratis is. Goede voornemens zijn prima, maar zorg dat ze geld besparen in plaats van handenvol geld kosten.

In Hoor wie klopt daar geld uit mijn zak vertelt Marieke Henselmans overtuigend hoe besparen ook feestelijk kan zijn. Ze laat zien dat je wel overzicht over je geldzaken nodig hebt, maar dat je altijd je eigen keuzes maakt. De mooiste cadeaus zijn niet altijd de duurste. Haar motto: je bent zo rijk als je je voelt. Ook zonder eigen zwembad, personal assistant en helikopter.